Les en bosritten

Behalve de Pasodag bieden wij verschillende mogeijkheden om met onze paarden les te nemen, een bosrit te maken of met eigen (gangen)paard te trainen in tölt/bitloos rijden/lange lijnen etc. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Lesmogelijkheden

Er zijn bij ons diverse mogelijkheden om een les/training te volgen. Alle lessen zijn in principe privé en vinden plaats in onze roundpen en/of gedeeltelijk in het bos. De lessen met onze paarden zijn bitloos. We bieden onder andere de volgende lesmogelijkheden:

* Kennismakingsles Paso Peruano/Paso Fino incl. het herkennen en correct rijden van de tölt.
* Les grondwerk/ lange lijnen met onze Paso's of deze training met eigen paard.
* Les bitloos rijden; zowel met eigen paard (ook begeleiding bij overstap van bit naar bitloos) als met  één van onze Paso's.
* Les in handpaard rijden.

Voor alle lessen geldt:
Privé les: €30,- per uur. 
Half uur privé les: €20,- 
Training met eigen paard: €30,- per uur. Half uur: €20,-
Mail gerust even voor meer informatie over een bepaalde les.
 
contact@pasohoeve.nl

Bosritten

Wij wonen in een prachtige omgeving te midden van de bossen, met rust en ruimte, waar het nog overal vrij rijden is. Wij delen dit graag met onze gasten, dus kom gerust eens langs om te genieten van een heerlijke bosrit (in stap en tölt) met één van onze Peruaanse Paso's of Paso Fino.

Een andere optie, bij voldoende rijervaring, is een verkorte introductie/Pasodag: Eerst een half uur les en hierna een bosrit (duur in overleg). Alle buitenritten zijn onder begeleiding. Momenteel kunnen er max. drie personen deelnemen aan de bosritten.


Half uur les + bosrit van 1 uur: €45,- per persoon
Half uur les + bosrit van 1,5 uur: €55,- per persoon
Indien u al bekend bent bij ons en onze paarden zijn er ook mogelijkheden om alleen een bosrit te maken zonder de les. Bij deze optie krijgt u bij deelname van 2 of meer personen €5,- per persoon korting:
Eén uur: €35,-
Anderhalf uur: €45,-
Twee uur: €55,-