Ageeth Ruitercoach bitloos

Ageeth Ruitercoach bitloos Ik ben Ageeth Polane en sinds 2021 gediplomeerd Ruitercoach. Ik heb deze opleiding tot basis Ruitercoach gevolgd bij de Gelukkige Ruiter Academie en volg momenteel de extra scholing voor Long Rein Playful Gymnastics. Dit is een opleiding om stap voor stap de basis te leren voor het werken aan de lange teugel. Daarbij heb ik zeer veel ervaring in het bitloos (in)rijden en haal ik daar zoveel voldoening uit dat ik anderen daarin graag wil begeleiden om op die manier de ultieme connectie met je paard te ontdekken. Verder rijd ik al meer dan 20 jaar op onze Zuid Amerikaanse gangenpaarden ( Paso Fino en Paso Peruano). Met deze ervaring kan ik je ook helpen bij de tölt van je eigen gangenpaard.

Zou je graag over willen stappen van bit naar bitloos?

Ben je op zoek naar “anders” omgaan met je paard?

Ben je de connectie kwijt en wil je meer in verbinding komen met je paard?

Dan kan ik je vast helpen, dus neem gerust eens contact op liefst via whatt’s app: 0683531838 of mail naar contact@pasohoeve.nl

Bij mij staat plezier hebben met je paard voorop en geef ik les op een positieve coachende manier zodat je zelf je kwaliteiten gaat ontdekken. Dit alles op een paardvriendelijke en ontspannen manier, zodat ook je paard er plezier aan zal beleven en jullie samen groeien naar een eenheid.

Wil je graag dat ik bij je langskom om een les te geven, dan zijn de reiskosten €0,20 per km (retour). Voor een les op jouw locatie vraag ik €40,- incl. BTW per 45 min. Wil je met een aantal ruiters samen graag een les in bitloos rijden, vraag dan naar de mogelijkheden.

NIEUW: Je kunt je ook opgeven voor een Basiscursus bitloos rijden (1 dag). Hierin leer je stap voor stap de beginselen van het bitloos rijden voor meer vrijheid, blijheid, lichtheid en verbinding met je paard. Deze cursus is o.a.met een sessie op de seatbuilder, zonder paard. Mail/app me gerust even voor meer info over deze dag