Nieuws en Agenda

Agenda

Nieuws

15-4-2024
De data voor Het "ponykamp" zijn bekend:
3/4/5 mei & 2/3/4 aug VOL & 23/24/25 aug

Heb jij zin in een lang all inclusive verwen & relaxweekend met Paso’s? Ben je 20+ en hou je van de Zuid Amerikaanse gangenpaarden Paso Fino en de Paso Peruano of wil je met deze rassen kennismaken?
De nadruk van dit weekend zal liggen op ontspanning en genieten. wij bieden een afwisselend programma met veel activiteiten met de paarden in een prachtige en rustige omgeving.
We hebben momenteel 4 bereden Paso Peruano’s en 2 Paso Fino’s beschikbaar voor onze gasten en deze worden bitloos gereden.
Er kunnen dus 6 personen per weekend opgeven: Individueel of misschien heb je zelf nog vijf paarden vrienden en willen jullie als groep deelnemen, dan mag je ook een ander datumvoorstel doen.
Slapen kan in ons gasten verblijf (€320,-) , in een luxe tent met echt bed (€310) of je neemt je eigen slaapplaats mee (tent/caravan)(€290). Eten en non-alcoholische dranken zijn inbegrepen. Max. gewicht is 80kg
Ben je na het weekend helemaal verliefd geworden op het ras, dan is er zelfs een mogelijkheid om een Paso bij ons te kopen.
Neem gerust contact met mij op voor vragen of meer info. WhatsApp: 06-40954549
contact@pasohoeve.nl
Onze bedrijfsfilm: https://vimeo.com/439282768

Inrijden van Encantador

We zijn begonnen met het inrijden van Encantador: Uiteraard bitloos. Hij doet alles heel braaf en vol vertrouwen. De eerste stapjes tölt onder het zadel zijn inmiddels ook gezet en dat beloofd veel goeds. Zijn natuurtölt is heel vlak en zit heerlijk. Wij gaan verder met trainen, maar hij staat al wel in de verkoop.

Verder ben ik bezig om een dag te organiseren met leuke activiteiten met eigen paard of met een Paso van ons, informatie volgt nog.
contact@pasohoeve.nl