Nieuws en Agenda

Agenda

Nieuws

15-4-2024
De data voor Het "ponykamp" zijn bekend:
26/27/28 juli, nog 1 plaats vrij & 2/3/4 aug VOL & 23/24/25 aug
Je kunt je nog wel inschrijven op de reservelijst
Heb jij zin in een lang all inclusive verwen & relaxweekend met Paso’s? Ben je 20+ en hou je van de Zuid Amerikaanse gangenpaarden Paso Fino en de Paso Peruano of wil je met deze rassen kennismaken?
De nadruk van dit weekend zal liggen op ontspanning en genieten. wij bieden een afwisselend programma met veel activiteiten met de paarden in een prachtige en rustige omgeving.
We hebben momenteel 4 bereden Paso Peruano’s en 2 Paso Fino’s beschikbaar voor onze gasten en deze worden bitloos gereden.
Er kunnen dus 6 personen per weekend opgeven: Individueel of misschien heb je zelf nog vijf paarden vrienden en willen jullie als groep deelnemen, dan mag je ook een ander datumvoorstel doen.
Slapen kan in ons gasten verblijf (€320,-) , in een luxe tent met echt bed (€310) of je neemt je eigen slaapplaats mee (tent/caravan)(€290). Eten en non-alcoholische dranken zijn inbegrepen. Max. gewicht is 80kg
Ben je na het weekend helemaal verliefd geworden op het ras, dan is er zelfs een mogelijkheid om een Paso bij ons te kopen.
Neem gerust contact met mij op voor vragen of meer info. WhatsApp: 06-40954549
contact@pasohoeve.nl
Onze bedrijfsfilm: https://vimeo.com/439282768

Geboren!

Op 16-4 is Eldorado de los Paìses Bajos geboren. Na een moeilijke start rent hij nu vrolijk rond zijn moeder. Hij laat een nette tölt zien. We zien heel veel van Viña in hem terug: Dit wordt een supertalent voor de show. Het is het eerste veulen van Hera die zich gedraagt als een volleerde moeder. Hij staat, net als enkele andere Paso's, te koop. Zie 'Fok en verkoop'

contact@pasohoeve.nl