Vakantie


Overnachten op de Pasohoeve; met of zonder paard


U bent van harte welkom om bij ons uw weekendje weg of vakantie te vieren. Wij wonen aan het Pieterpad  en naast de prachtige bossen van Midden-Drenthe, waardoor er legio mogelijkheden zijn om hier uw rust te vinden of met je paard eropuit te trekken. Vanaf ons terrein kun je rechtstreeks naar Boswachterij Schoonloo / Sleenerzand. Je kunt hier nog vrij rijden op alle paden ( behalve de gemarkeerde wandelroutes). Legio mogelijkheden dus. Uw overnachting hier is te combineren met een Paso dag of les etc.

De woning: Paard en Bed

Op ons terrein zijn we bezig met de renovatie van een overnachtingsmogelijkheid geschikt voor vier personen. Met eigen wc/douche gelegenheid en een grote kamer waarin tevens de bedden en een slaapbank staan. Een CV is aanwezig, dus ook geschikt in het koudere seizoen. Vanuit de woning is mooi uitzicht op het weiland waar eventueel je meegebrachte paard  kan staan. Zodra de woning klaar is, zullen wij dat hier melden

De Caravan

Achter ons huis staat een grote toercaravan; met een tweepersoonsbed en een stapelbed ( voor kinderen). Vanuit de caravan heeft u zicht op het weiland en de bossen. Momenteel zijn de sanitaire voorzieningen nog beperkt, er is wel een porta potti aanwezig in de caravan.