Les en bosritten

Behalve de Pasodag bieden wij verschillende mogeijkheden om met onze paarden les te nemen, een bosrit te maken of met eigen (gangen)paard te trainen in tölt/bitloos rijden/lange lijnen etc. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Voor een les op locatie vind je meer informatie onder Ageeth Ruitercoach bitloos.

Lesmogelijkheden

Er zijn bij ons diverse mogelijkheden om een les/training te volgen. Alle lessen zijn in principe privé met voldoende aandacht voor de ruiter. De lessen met onze paarden zijn bitloos. We bieden onder andere de volgende lesmogelijkheden:

* Kennismakingsles Paso Peruano/Paso Fino incl. het herkennen en correct rijden van de tölt.
* Les grondwerk met onze Paso's of deze training met eigen paard.
* Les bitloos rijden; zowel met eigen paard (ook begeleiding bij overstap van bit naar bitloos) als met  één van onze Paso's. In deze les leer je welke hulpen belangrijk zijn voor meer connectie met het/je paard
* LRPG les (long rein playful gymnastics). Je leert je paard te gymnastiseren met de lange lijnen op een plezierige ontspannen manier.
* Stap voor stap je paard inrijden zonder bit: onder intensieve begeleiding op een ontspannen manier je paard zelf inrijden.

Voor alle lessen geldt:
45 min. privé les: €30,-
30 min. privé les: €25,- 
Met eigen paard of met één van onze paarden
Mail gerust even voor meer informatie over een bepaalde les.
 
contact@pasohoeve.nl

Bosritten

Wij wonen in een prachtige omgeving te midden van de bossen, met rust en ruimte, waar het nog overal vrij rijden is. Wij delen dit graag met onze gasten, dus kom gerust eens langs om te genieten van een heerlijke bosrit (in stap en tölt) met één van onze Peruaanse Paso's of Paso Fino.

Een andere optie, bij voldoende rijervaring, is een verkorte introductie/Pasodag: Eerst een half uur les en hierna een bosrit (duur in overleg). Alle buitenritten zijn onder begeleiding en kleinschalig met voldoende aandacht voor de ruiter.

Half uur les + bosrit van 1 uur: €50,- per persoon
Half uur les + bosrit van 1,5 uur: €60,- per persoon
Indien u al bekend bent bij ons en onze paarden zijn er ook mogelijkheden om een bosrit te maken onder begeleiding zonder de les vooraf:
Eén uur: €40,-
Anderhalf uur: €50,-
Twee uur: €60,-