Pasodag en Ruiterweekend

Kom op bezoek
bij de Pasohoeve

Pasodag: een kennismaking met de Paso Peruano en/of Paso Fino

Wij hebben deze dag in het leven geroepen omdat dit de mogelijkheid biedt de Paso Peruano écht te leren kennen. Oftewel een eerste kennismaking met de Paso Peruano en/of de Paso Fino. De hele dag staat in het teken van onze paarden en onze gasten. Een exclusief dagje uit met alle persoonlijke aandacht. Momenteel kunnen we maximaal vier gasten tegelijk ontvangen, zodat er voldoende tijd is voor ieder. De Pasodag is bij uitstek geschikt om eens de tölt te ervaren of voor een ontspannen verwendagje uit met vriend(in), ouder, kind. Cadeautip: geef eens iemand een pasodag cadeau!

We beginnen deze dag 's morgens om half elf met een warme ontvangst met koffie/thee en we geven theorie en achtergrondinformatie over de bijzondere gangen, de overeenkomsten en verschillen van beide rassen: de Paso Fino en de Paso Peruano. Vervolgens mag u kennis maken met onze paarden en heeft u de gelegenheid om verschillende Paso's uit te proberen in onze rijbak (buiten). Hierbij leren wij u om de juiste gang te herkennen en krijgt u uitleg over het bitloos rijden. Nadat er middels een lunch is gezorgd voor de innerlijke mens, begeleiden wij u op een heerlijke 1,5 uur durende (bitloze) bosrit (in stap en tölt/Trocha), door de bossen van Midden-Drenthe op één van de Paso's. Rond 16:00 uur zijn we weer terug op de Pasohoeve. Komt u van ver? Geen probleem, u kunt ook blijven overnachten ( 2 personen).

Deze dag is alleen boekbaar voor ruiters met ervaring en t/m een gewicht van 80kg

Kosten: €135,- per persoon incl.lunch, bij opgave van 2 personen

Kosten: €110,- per persoon incl.lunch, bij opgave van 3 personen

Kosten: €100,- per persoon incl.lunch, bij opgave van 4 personen
 
contact@pasohoeve.nl

Ruiterweekend: Een all inclusive lang weekend "ponykamp" voor volwassenen. Houd voor de geplande data de pagina nieuws en agenda in de gaten. 'Nieuws'

Bosritten

Zie voor alleen een bosrit ( met een verplichte les vooraf) onze pagina 'Les en bosrit'